Lessen weven

TEGELIJK

 Tekenen met WinWeef10 en Netwerkweefsel ontwerpen

Twee lessen over netwerkkepers.

In deze lessen leert u tegelijk netwerkweefsels èn bindingen ontwerpen met WinWeef10. U start met eenvoudige kepernetwerkweefsels.

De technieken worden uitgelegd voor acht en meer schachten. Aan bod komen zowel mogelijkheden voor trapgetouwen met aanbindingen, als voor dobbygetouwen en tafelgetouwen.

In alle lessen ‘Tegelijk’ wordt gewerkt aan de hand van uitgebreide lesbrieven zodat u thuis verder kan tekenen met de computer en daarna uw plannen kan uitweven.

Netwerkbindingen zijn veelzijdig, geschikt voor kleding, interieur, huishoudtextiel en decoratieve weefsels. In huiswerkbesprekingen wordt ook veel aandacht besteed aan kleur- en materiaalgebruik en toepasbaarheid.

In een vervolg kunnen andere netwerk bindingen aan bod komen, zoals de ajour- en -netwerk, double-face en geïntegreerde netwerkkepers, ook de minder bekende netwerkweefsels zoals netwerk dubbel, netwerk dubbel met dunne en dikke materialen, netwerk lampas, netwerk gebonden overshot en netwerk dubbelblok of vierkleurendubbel.

U kunt zowel individueel als in een groep lessen volgen. De lessen kunnen op locatie of in Vlaardingen plaats vinden, lestijden van 10.30 – 16.00 uur. Kosten €70,-

WinWeef-lessen met andere bindingen in overleg.